Menu Sluiten

HBAR Koers

Op deze pagina kan je de Hbar koers live volgen. Deze koers wordt weergegeven in euro en Dollar en is zowel op korte als op lange termijn zichtbaar.

Hbar koers in Dollar


Hbar koers in Bitcoin


Crypto overzicht

Hoe werkt het?

De weergave van de Hbar koers verloopt via een dynamische grafiek. Deze grafiek is aanpasbaar naar eigen wensen. Bovenaan de grafiek kan overgeschakeld worden tussen de verschillende weergaven (Volume Euro, Volume US Dollar en Volume Bitcoin). Hieronder kan je de termijn van de grafiek weergeven, gaande van 1 dag, 1 week, 1 maand, 6 maanden, 1 jaar en de volledige koersevolutie sinds de introductie van de munt. Door de muis te bewegen op een bepaalde koerswaarde, kan het exacte koersbedrag op een specifiek moment van de dag/week/jaar worden weergegeven.

Door het balkje onderaan te verschuiven kan je de koersevolutie binnen een specifieke periode weergeven. Zo kan je bijvoorbeeld de cryptocurrency koers en evolutie opvragen op een bepaalde dag van het jaar of gedurende een bepaald aantal uren van de dag.

Hbar koers is afkomstig van derden

De Hbar koersen en evolutie die weergegeven worden op deze website zijn afkomstig van gegevens van derde partijen. Wij doen er echter alles aan om de meest correcte en actuele informatie steeds live weer te geven. Gelieve bij problemen of twijfel met ons contact op te nemen voor meer informatie.