Menu Sluiten

16 September 2019: Hedera Hashgraph Public Mainnet Open Access

Hedera Hashgraph open access

Platform wordt geopend voor ontwikkelaars, Open Source Mirror Node-code vrijgegeven en Muntdistributie begint

allas, TX – 29 augustus 2019 – Hedera Hashgraph, een enterprise-grade openbaar gedistribueerd grootboekplatform, heeft vandaag aangekondigd dat Open Access (OA) tot zijn mainnet-bèta zal plaatsvinden op maandag 16 september 2019, zodat elke ontwikkelaar van het grote publiek om een ​​account aan te maken en gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen op het Hedera Hashgraph-platform. OA markeert ook het begin van Hedera’s strategische 15-jarige muntdistributie, waarbij HBAR-tokens worden vrijgegeven voor deelnemers aan SAFT’s-aanbiedingen (Simple Agreements for Future Tokens), waarmee het bedrijf in 2018 $ 124 miljoen USD inzamelde.

Bovendien heeft Hedera vandaag aangekondigd dat het zijn mirror-knooppuntcode heeft open source, zodat iedereen die een mirror-knooppunt wil draaien, dit kan doen. Spiegelknooppunten op het Hedera-netwerk bieden toegang tot alle consensusbeslissingen en de status van het grootboek. Hoewel ze niet deelnemen aan consensus, kunnen mirrornodes een openbaar register van transacties en de staat bieden. Bovendien bieden spiegelknopen flexibiliteit voor de eigenaar om te kiezen wat hij wil bewaren en voor hoe lang.

“Met Open Access zijn we verheugd iedereen te mogen verwelkomen bij de honderden externe ontwikkelaars die al gedecentraliseerde applicaties bouwen op ons platform,” zei Mance Harmon, mede-oprichter en CEO van Hedera Hashgraph. “Open Access markeert ook de volgende stap in onze reis om het meest gedecentraliseerde, machteloze openbare netwerknetwerk te worden. Tegelijkertijd worden onze mirror nodes open source en toegankelijk voor iedereen, we beginnen ook aan een zorgvuldig, verantwoord muntdistributieproces. “

Na OA wordt de eerste distributie van HBAR-munten ook vrijgegeven aan SAFT-kopers. Om het meest gedecentraliseerde openbare netwerk zonder rechten op schaal te worden, hanteert Hedera Hashgraph een strategische aanpak met een langetermijn, 15-jarig muntdistributieschema van haar totale muntenaanbod. In zijn huidige vorm is Hedera Hashgraph een openbaar netwerk met toestemming, wat betekent dat hoewel iedereen op het platform kan bouwen, alleen bepaalde partijen in aanmerking komen om knooppunten te beheren, consensus te beheren en het netwerk te onderhouden. Om over te stappen naar een openbaar netwerk zonder toestemming, waar gebruikers die hun munten inzetten, kunnen kiezen om knooppunten te worden, verdeelt Hedera munten in tranches over een lange periode. Het doel van dit distributieschema is om te voorkomen dat kwaadwillende actoren de markt voor munten in de bocht nemen, waardoor ze het eigendom van knooppunten kunnen monopoliseren en op hun beurt de netwerkbeveiliging kunnen beschadigen. Hedera heeft vandaag ook een Coin Economics-artikel gepubliceerd, waarin de rol die de cryptocurrency speelt bij het beveiligen van het netwerk en hoe het zal worden gedistribueerd nader wordt uitgelegd.

“Het creëren van de vertrouwenslaag van internet vereist een gemeten langetermijnuitrol met verantwoordelijke stewards, bekrachtigde individuen en een langzame verdeling van munten,” zei Leemon Baird, mede-oprichter en hoofdwetenschapper van Hedera Hashgraph. “Hedera Hashgraph neemt een doordachte benadering van deze implementatie en we zien interesse in ons protocol door zowel ondernemingen als ontwikkelaars als een krachtige bevestiging van onze strategie.”

Bij OA biedt het Hedera Hashgraph-netwerk drie services: 1) cryptocurrency, vertraagd tot 10.000 transacties per seconde, 2) slimme contracten en 3) bestandsservice, beide vertraagd tot 10 transacties per seconde om te starten en systematisch toe te nemen gedurende de rest van 2019. Terwijl Hedera hogere snelheden ziet bij het testen, is de beperking bedoeld om netwerkservices op een afgemeten, verantwoorde manier uit te rollen en Hedera is van plan om de snelheid de komende maanden methodisch te verhogen. De onlangs aangekondigde Hedera Consensus Service zal naar verwachting vergelijkbare prestaties leveren als de cryptocurrency-service en zal later dit jaar publiek beschikbaar zijn.

Hedera zal de mijlpaal markeren met een virtueel evenement, dat begint op 16 september om 16.00 uur PT / 19.00 uur ET. Ga naar www.hedera.com om u te registreren.

Voor meer informatie, bezoek www.hedera.com/whitepaper.

Bron: https://www.hedera.com/blog/hedera-hashgraph-public-mainnet-open-access-planned-for-september-16th-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *